PERS

Mama Doet in de media

Wilt u de persmap ontvangen van Mama Doet? Mail dan naar info@mamadoet.nl. 

Stichting Mama Doet werkt samen met Studio P-act aan theatervoorstelling Het is maar een Fase. Ook daarmee haalden we de pers!

Brabants Dagblad

 

 

De Rosbode

 

De Molen

Artikel in ‘s-Hertogenbosch Bruist…klik hier!

 

BEERS & BRAIDS

Mama Doet stond in het Brabants Dagblad! Samen met YOLO Kappers organiseerden we een avond speciaal voor papa’s: Beers & Braids. 

Op de avond zelfs werden er foto’s gemaakt door Jan Forman van de Rosbode en ook door Thuis in het Nieuws.

We werden zelfs gebeld door 3FM!

STARTERS4COMMUNITIES

De afgelopen maanden hebben we intensief samengewerkt met Starters4Communities. Hedda en Alexandra hebben ons geholpen meer inzicht te krijgen in ons doel en wat we daarvoor nodig hebben. Het startte allemaal met dit filmpje:

https://www.voorjebuurt.nl/campaigns/s4cdenbosch2/

 

Brabants Dagblad

Hoe leuk is dat?

We stonden in het prille begin in het Brabants Dagblad, toen we nog Just Keep Swimming heetten.

Wat een succes!

Het is ongelooflijk! Er zijn gisteren maar liefst 11 moeders naar onze eerste bijeenkomst gekomen. Het was wel een beetje spannend, vooral voor ons, omdat we natuurlijk van tevoren helemaal niet wisten of er überhaupt vrouwen zouden zijn. Het ging hartstikke goed. Eerst hebben we gezellig gekletst en ons voorgesteld. Tussendoor was er al meteen veel gelach om de herkenbaarheid van de dingen die bij het moederschap horen. Gisteren stonden we al online op het Brabants Dagblad en vandaag hadden we nog een artikel in de krant! Zo leuk! We hopen dus ook dat we op onze volgende bijeenkomst (op maandagavond 4 april) weer zo veel moeders mogen verwelkomen.

Just Keep Swimming (2)

En vergeet niet: op donderdag 14 april onze eerste workshop: Mindfulness voor Mama’s! Graag van tevoren aanmelden, in verband met het reserveren van de ruimte.

Hier de link naar het Brabants Dagblad!

 

 

Eerste bijeenkomst Just Keep Swimming

Op donderdag 17 maart is de eerste bijeenkomst van Just Keep Swimming bij Kanteel de Klimop, Van Meeuwenstraat 16 in Rosmalen. We starten met een kennismaking natuurlijk. Ook willen we graag inventariseren wat jullie interesses zijn en wat jullie van ons verwachten. We hebben er heel veel zin in. Koffie, thee en wat lekkers staan klaar!