Het is maar een Fase!

Het is maar een Fase terug in het theater!

Iets minder dan een jaar geleden werd Mama Doeter Sophie benaderd door Petra Kagchelland (actrice en eigenaresse van (acteer)Studio P-act. Of Sophie het leuk zou vinden om haar columns voor Viva Mama en de Rosblogoode om te zetten in een theatershow. Nou, natuurlijk vond ze dat leuk! En zo geschiedde….

Op vrijdag 16 en 17 juni stond Het is maar een Fase in het theater met twee keer een volledig uitverkochte zaal! En het was een geweldig succes!

 

En nu komt Het is maar een Fase terug in het theater!!!

Zaterdag 7 april in PERRON-3 in Rosmalen, om 20.15 uur.

Zondag 8 april in Rabotheater De Enck in Oirschot, om 15.00 uur (met voor de liefhebbers een high tea vooraf!).

Woensdag 11 april in De Schalm in Veldhoven, 20.30 uur.

 

 

Het verhaal….

De voorstelling gaat over Ceciel (zwanger van haar eerste), Sjanet (moeder van drie) en Thea (moeder van Ceciel). Sjanet weet het allemaal wel en dat vertelt ze ook graag. Maar het leven van een moeder met drie kinderen en een slaperig huwelijk, kost wel veel energie. En Ceciel die haar eerste kind verwacht, zit op een roze wolk en wil daar helemaal niet vanaf, maar ja de band met haar moeder Thea is ook niet denderend. Want Thea zit eigenlijk helemaal niet zo op het omaschap te wachten. Drie moeders met hun eigen verhaal, vol herkenbaarheid en humor, maar ook de waarheid over zwanger zijn, moeder zijn en oma worden.

Kom je ook?