Zwangerschapsbeurs

Vol Verwachting Verwendag

Geen zin in wéér een zwangerschapsbeurs? In kraampjes en hutje mutje langs alle stands lopen? Tien keer hetzelfde zien en uitgeput thuis op de bank vallen? Nou dat komt goed uit!

Bij de Vol Verwachting Verwendag doen we niets anders dan JOU verwennen! Make-upje, shoppen, workshops, nagellakje, massage! Alles staat in het teken van de moeder (to-be). Of je nu zwanger bent, net bevallen of al even moeder: kom lekker naar onze Verwendag op 28 januari!

tickets zwangerschapsbeurs

 

 

 28/01 – 11.00 tot 16.00 uur – Werkwarenhuis – Tramkade 24 – Den Bosch

Met op deze pagina: Wat gaan we doen? – Kanteel Kinderopvang en Mama Doet – De Standhouders – De Workshops – Extra’s

 

Wat gaan we doen?

Elke zwangerschap is bijzonder. En elke zwangere vrouw ook! Daarom willen we jou op 28 januari een heerlijke dag bezorgen. Kom naar de Vol Verwachting Verwendag: een zwangerschapsbeurs met vele extra’s. Een nieuw make-upje? Gelakte nagels? Superleuke persoonlijke cadeautjes shoppen? Informatie over kinderopvang en kraamzorg? Een zwangerschapsmassage? Een workshop volgen? Alles kan. Deze dag zijn we er speciaal voor jou! Geniet ervan en laat jezelf verwennen.

Op deze pagina stellen we de standhouders alvast aan je voor en kom je steeds meer te weten over het hoe, wat en waarom van de Vol Verwachting Verwendag!
Programma lezingen & workshops:

11.30u Babymassage
12.00u Dunstan babytaal
12.30u Voedzaam opvoeden
13.00u Schijf van Vijf in de opvoeding
13.30u Rapley methode
14.00u Dunstan babytaal
14.30u Herstel, balans en opvoeding
15.00u Schijf van Vijf in de opvoeding
15.30u Babymassage

Ook worden er aan de stands workshops gegeven, waaronder slabbetjes pimpen, babygebaren en uitleg over het gebruik van oliën.

Kanteel Kinderopvang en Mama Doet

Het begon allemaal met een gesprek in de zomer van 2017 met het managementteam van Kanteel Kinderopvang. Of we niet iets samen konden doen. Nou, dat wilden wij wel! Het idee kwam al snel kanteel mama doetop een zwangerschapsbeurs.

Er werd een datum gesteld en de samenwerking kon beginnen. We kregen vanaf het begin alle medewerking. Op marketinggebied, maar ook mochten we gebruikmaken van een kantoortje op in dat prachtige gebouw van Kanteel op Mariënwater.

Inmiddels zijn we goed op stoom en zijn alle standplaatsen voorzien. Het wordt een heerlijke verwendag. Het wordt een beurs met veel kleur, nieuwe spullen, en zeker niet de standaardindeling. We willen iets nieuws bieden en dat gaat ons lukken!

De standhouders

Vol trots willen we hier onze standhouders aan jullie voorstellen.

Kanteel Kinderopvang

kanteelZwanger? Gefeliciteerd! Een mooie tijd, maar zeker ook spannend. Wat gaat er allemaal komen en waar moet je nu al over nadenken? Wij helpen je graag in deze mooie fase! Na je zwangerschapsverlof weer aan het werk? Het lijkt vroeg, je baby is nog niet eens geboren, maar denk alvast na over wat je wenst en zoekt. Het is verstandig om de opvang voor je kind op tijd te regelen. 

Wij helpen je graag om te bedenken welke opvang het beste bij jou en je kind past. Is dit een kleinschalige locatie met alleen een kinderdagverblijf of ben je op zoek naar een Kindcentrum waar 0-13 jaar samen opgroeit? Kanteel Kinderopvang heeft voor ieder wat wils. Kom eens kijken op www.kanteel.nl of bij onze stand en we vertellen je er graag meer over!

workshop kanteel

Spelen volgens de schijf van 5

Steeds meer kinderen gaan naar een kinderdagverblijf. Daar leren ze samen spelen, ontdekken ze nieuwe dingen. Bij Kanteel staat kindontwikkeling centraal. Maar thuis uiteraard ook! Het maakt niet uit welke leeftijd je kind heeft, afwisseling in zijn spel en in zijn speelgoed heeft hij altijd nodig. Het spel van je kind onderscheidt zich in vijf verschillende manieren, vijf ontwikkelingsgebieden. Tijdens onze twee workshops vertellen we je graag meer over creatieve, constructieve, cognitieve, sociale en motorische spelmaterialen. Handig om te weten bij bijvoorbeeld het vragen naar kraamcadeautips.

 

Welkom Kraamzorg

welkom kraamzorgHoera! Je bent zwanger. De eerste momenten van het leven van je kindje zijn heel bijzonder en belangrijk. Welkom zijn op deze wereld betekent geborgenheid, veilig zijn én je veilig voelen. Welkom Kraamzorg begeleidt je graag tijdens je zwangerschap, de geboorte van je kindje en gedurende de kraamtijd. Onze kraamverzorgende zijn opgeleid in Dunstan Babytaal. Zij begrijpen deze geluidjes en leren aan jou hoe jij ze kunt herkennen, zodat je beter kunt inspelen op de behoefte van je kindje. Goede zorg voor jou en je kindje staat natuurlijk voorop, maar kraamzorg is meer dan alleen het geven van de juiste zorg. Het hebben van een goede klik met jouw kraamverzorgende is belangrijk voor het hele gezin. Als eerste en enige kraamzorgorganisatie zet Welkom Kraamzorg de eigentijdse Matchmaker Zorg in. Op basis van jouw voorkeuren en wensen  zet Welkom Kraamzorg  de kraamverzorgende in die het allerbeste binnen jullie gezin past, waardoor deze eerste bijzondere dagen nog specialer worden. Bezoek onze stand en Voel je Welkom bij ons! www.welkomkraamzorg.nl

Workshop Welkom kraamzorg

Dunstan Babytaal


dunstan babytaal

De eerste momenten van het leven van je kindje zijn heel bijzonder en belangrijk. Welkom Kraamzorg biedt jou de beste zorg tijdens jouw zwangerschap en de kraamtijd. Het is zo fijn als je weet wat er aan de hand is en je kindje beter begrijpt en aanvoelt. Je pasgeboren kindje maakt vijf reflexgeluiden, die elk een eigen betekening hebben; moe, honger, buikkramp, ongemak of boertje. Onze kraamverzorgende zijn opgeleid in Dunstan Babytaal en leren aan jou hoe jij ze kunt herkennen, zodat je beter kunt inspelen op de behoefte van je kindje. Wil jij de taal van jouw baby leren spreken? Welkom Kraamzorg geeft tijdens de Verwendag 2x een workshop Dunstan Babytaal.

Alles of Nietz

Dorien is de kracht achter de prachtige producten van Alles of Nietz. Met haar geweldige fijne motoriek maakt ze de meest mooie sieraden, zoals tekstarmbanden, maar ook leuke haaraccesoires, zoals Ibiza-haarbanden. Hoe leuk is het om ook kinderarmbanden te laten maken? En daar bovenop geeft Dorien ook nog kinderfeestjes, waar meiden heerlijk aan de gang kunnen met allerlei prachtige materialen.

Op de beurs staat Dorien natuurlijk met een stand zodat ze haar producten kan showen. Dorien tekstarmbandis al een hele lange tijd een vaste steun bij Mama Doet en we gunnen haar dan ook alle aandacht op onze beurs. Natuurlijk stelt ze ook een geweldige prijs ter beschikking tijdens de loterij. Wil je weten wat? Kom dan vooral naar onze Vol Verwachting Verwendag!

Bengels en Bandieten

Belngels en BandietenBengels & Bandieten is een online platform waar (aanstaande) ouders terecht kunnen voor een totaal aanbod aan kwaliteitsvolle spullen die een baby nodig heeft in zijn eerste levensjaar. De merken die aangeboden worden hebben een hoog afwerkingsniveau, zijn betaalbaar en zijn op een eerlijke manier vervaardigd.

Tevens biedt Bengels & Bandieten aanstaande ouders ook de mogelijkheid om een persoonlijke wensenlijst samen te stellen die na de geboorte van hun kindje kenbaar gemaakt kan worden zodat de kraamvisite steeds een gepast geschenk mee kan brengen voor de kleine uk.

Naast de verkoop van babyspullen kan je bij Bengels & Bandieten ook terecht voor persoonlijk advies en personal shopping.

Bengels & Bandieten schenkt tevens een groot deel van de opbrengst aan kansarme kinderen onder de vorm van geschenken, uitjes en thema feesten.

Liefjuh

LiefjuhBij Liefjuh slaag je altijd voor hippe, unieke, stoere baby- en kinderkleding en accessoires. De ontwerpen worden in onze ontwerpstudio gemaakt. Al onze producten zoals rompertjes, t-shirtjes en slabbertjes bieden comfort voor de kleintjes maar hebben teksten en illustraties met humor. Zelf een leuke idee of een speciale wens? Ook voor maatwerk kun je bij ons terecht.  www.liefjuh.nl

 

Melk & Bad

Bij Melk & Bad maken we de prachtigste Melkbadfoto’s van jou en je zwangere buik.

Feeërieke omgeving
Door gebruik te maken van de witte serene omgeving van de melk, waar je omringd wordt door gekleurde bloemen, ontstaat een sprookjesachtig geheel. Hierdoor krijg je prachtige unieke foto’s van jouw zwangerschap.

Welness-momentjemelkbad
Het heerlijke welness moment maakt de fotoshoot tot een feestje. Tijdens de shoot, ben je door het warme bad heerlijk ontspannen en dat zie je terug op de foto! Je gaat heerlijk ontspannen naar huis, met een fris zacht huidje én een prachtige herinnering voor later.

Specialistmelkbad
Melk & Bad is specialist in deze unieke manier van fotografie. Naast zwangerschapsfotografie, maken we ook prachtige foto’s van (newborn) baby’s en kinderen in een melkbad. Een bijzondere manier om jouw kids vol pret en plezier, prachtige op de foto te zetten.

Voorbeelden en meer informatie kun je vinden op www.melkenbad.nl.

 Kom je ook een plonsje wagen?

Massagepraktijk Marjolein van Meurs

massagepraktijk MeursMijn naam is Marjolein van Meurs en een paar maanden geleden ben ik begonnen met mijn eigen massagepraktijk waar je heerlijk kunt ontspannen tijdens een voetreflex – stoel of indiase hoofdmassage.

Tijdens de verwendag kun je bij mij terecht voor een heerlijke ontspannende hoofdmassage, echt een aanrader, even een welkom rustmoment op deze dag!

Graag tot ziens op de verwendag waar ik met veel plezier en enthousiasme voor je klaar sta.

Eyghenhandig

eyghenhandigMag ik me even voorstellen?
Hallo, ik ben Gerrie Verhoof en trotse eigenaar van Eyghen Handig.
Een Atelier voor gezellige workshops en creatieve cursussen voor jong en oud.
Eyghen Handig is ontstaan vanuit mijn filosofie dat iedereen een creatieve kant heeft. Bij de een is deze al ver ontwikkeld en bij de ander zit deze verborgen en zal nog ontdekt en uitgedaagd gaan worden.
Ik wil graag bij al mijn cursisten creativiteit inzetten om eigenhandig iets moois te maken tijdens workshops. Het doel is dat je naar huis gaat met een prachtig werkstuk, waarvan je met trots kunt zeggen: Dit heb ik “Eyghen Handig” gemaakt!

Tijdens de Vol Verwachting Verwendag ga ik laten zien hoe je een gipsbuik maakt. Ook is er veel haakwerk te zien bij mijn stand. Gehaakte krukjes (met een haakpakket) , gehaakte diertjes en speenkettingen zijn er, maar ook luiertaarten en een geboortekrans. Het lijkt me leuk om je op de beurs te ontmoeten!

Leonie Verhulst – Babymassage

leonie verhulst

 

 

Passie en liefde, daar is mijn praktijk uit geboren. De band tussen ouder en kind is onvoorwaardelijk. Ik omring (aanstaande) ouders en kinderen met liefdevolle zorg, een luisterend oor en een warme hand. Benieuwd wat ik voor jou of je kindje kan betekenen? Neem een kijkje op mijn website: www.LeonieVerhulst.nl

Tijdens de Vol Verwachting Verwendag ben ik aanwezig met een stand en kun je me allerlei vragen stellen. Om 15.30 uur ga ik een workshop babymassage geven waaraan je kunt deelnemen. Leuk je daar te ontmoeten!

AmaZone Ladies Massage

Hoi Mama’s (in spé😉),

Ik ben Amanda Latupeirissa en heb een mobiele massage salon. Ik kom dus lekker bij jou thuis!  AmaZone LadiesMassage is er van ontspanningsmassage tot sportmassage en van zwangerschapsmassage tot de anti-cellulite behandeling. Ook luxe massages zoals de Hot Stone en de Kruidenstempelmassage kunt u bij u thuis krijgen.

Tijdens de Vol Verwachting Verwendag op 28 januari 2018 ben ik aanwezig om jullie te verwennen met een korte massage naar keuze die ik speciaal voor deze dag heb geselecteerd.

Er is keuze uit:

  1. Zwangerschapsmassage
  2. Hoofdmassage
  3. Rugmassage
  4. Voet-/onderbeen massage
  5. Arm-/handmassage

Keuze 3 t/m 5 kunnen uitgebreid worden met de Hot Stone massage. (Dit is niet geschikt voor de zwangere amazonedames, maar erg fijn voor je gezelschap die geen baby draagt 😉)

Speciaal voor deze dag heb ik een mooie aanbieding die alleen geldig is op de Verwendag dus zorg dat je erbij bent…Ook kun je cadeaubonnen of een heerlijke massage olie bij me shoppen.

Vol verwachting op een gezellige Verwendag zie ik jullie graag op 28 januari!

 

Jippi Design: Uniek – Handmade – Kids!

Wij maken de leukste handgemaakte baby- en kinderproducten van textiel. Een mooie collectie staat voor je klaar om jojippieuw babykamer een unieke en bijzondere uitstraling te geven. Zachte dekens, aankleedkussenhoezen, badcapes: allemaal met veel zorg gemaakt. We kunnen ook je eigen tekst of naam van je kind ergens op bedrukken speciaal voor jou! Trendy stoffen worden gebruikt om kinderkleding te maken en voor veel speelplezier hebben we onze eigen tipitenten en verkleedkleding! Laat je verrassen door alles wat we jou te bieden hebben: www.jippidesign.nl

Op de Vol Verwachting Verwendag staan we met een sfeervolle stand. Zo kun je zelf de producten zien. Binnen de mogelijkheden kun je iets laten personaliseren! Bij een aankoop tijdens de beurs heeft Jippi Design een kleine verrassing voor je klaar liggen.

Jippi: daar word je blij van!

Jess! Coaching

jessJess! Coaching is aanwezig met de essentiële oliën van Young Living. Dit is zoveel meer dan alleen set heerlijk geurende olien. Het is de creme de la creme, de Beyonce onder de wellness producten.  Het maakt niet uit hoe je ze noemt, voor ons gezin zijn ze echt lifesavers geweest. Hoe dan ook, ze zijn 100% natuurlijk & puur. Werken op zowel lichamelijk, emotioneel als spiritueel niveau. Neem maar van ons aan dat ook jij ze voor jouw gezin nodig hebt. Wij vertellen je graag in geuren en kleuren onze ervaringen. Neem alvast eens een kijkje op onze  website: www.jess-coaching.nl

Puurgondisch

puurgondischWij zijn PuurGondisch, verzot op lekker en gezond eten! En heel graag laten we jou daar van meegenieten.

Wij zijn gespecialiseerd in het bereiden van gezonde, volwaardige maaltijden. Onze eetfilosofie is helder; liefdevol bereide, (h)eerlijke, pure voeding. Onze producten zijn 100% biologisch, vers gemaakt en vrij van geraffineerde suikers.

PuurGondisch is een health-food organisatie die de wereld graag wat groener maakt. Met veel liefde voor natuur en mens bereiden wij de lekkerste gerechten. Bij PuurGondisch eet je echt, onbewerkt eten met  een hoge voedingswaarde.

We werken alleen met streekproducten in hun eigen oorspronkelijke vorm. Geen pakjes, zakjes en voorgesneden groenten en vlees. Maar vers fruit, sappige smoothies, voedzame sapjes, oergranen barstensvol voedingswaarde, kleurrijke en soms misvormde groenten. Kortom, echt eten waarbij de voedingswaardes nog zoveel mogelijk intact zijn.

Én voor ieder wat wils. Ben je vegetarisch, vegan of geniet je juist van dat stukje vlees? Geen gluten, zuivel of granen? Laat het ons weten, we nemen jouw wensen graag mee in onze bereiding, vaak komen daar de meest creatieve gerechten uit voort.

Op de Vol Verwachting Verwendag zullen wij onze sapjes en kleine hapjes presenteren en ook geven we workshops over voedzaam opvoeden, de rapley-methode en balans en borstvoeding.

Tot dan!

Happy Gifts

happy giftsWaardevolle, persoonlijke cadeaus voor iedere gelegenheid

De mooiste luiertaart gemaakt van de kleinste luiers. Kleding met daarop een eigen tekst gedrukt? Een herinneringen box gebaseerd op het geboortekaartje? Marijke Groenendaal van Happy Gifts zorgt er persoonlijk voor dat dit waardevolle cadeau zo in jouw bezit is. Geen geschenk is hetzelfde; alles wordt gepersonaliseerd.

Happy Gifts is het adres voor cadeautjes waar je van opfleurt. Niet alleen tijdens vreugdevolle momenten, maar ook in tijden van verdriet. Zo kun je in de herinneringen box waardevolle spulletjes bewaren, zoals echo’s, eerste kleertjes of knutselwerkjes van broertjes of zusjes. De box wordt volledig naar wens beschilderd. Dit kan op basis van het uitgekozen geboortekaartje, maar ook aan de hand van een tekening van één van de andere kinderen.

Surf snel naar www.happy-gifts.nl of volg ons op https://www.facebook.com/HappyGifts01/  of https://www.facebook.com/uniekeklompjes/

Een speciaal geschenk maakt geven bijzonder!!!

happy gifts kistMarijke vindt het heerlijk om mensen blij te maken met bijzondere cadeautjes!!
Met veel liefde en plezier maakt ze een uniek en persoonlijk cadeau voor jou.
Zoek jij ook een bijzonder geschenk om te geven? Net wat anders dan standaard?
Of wil je samen iets bijzonders/speciaals creëren?
Dan ben je bij Happy gift aan het juiste adres.

Soeteliefs

Welkom bij Soeteliefs, welkom bij de zussen die samen hard werken om een hippe, warme en inspirerende kinderkledingwinkel te runnen. Twee zussen, beide moeders met opgroeiende kids in de leeftijd van 1 t/m 12 jaar. 3 jaar geleden hebben we onze “veilige” overheidsbaan opgegeven om onze droom te realiseren. Dit heeft zich vertaald in Soeteliefs. Een winkel waar meer gebeurd dan alleen kleding verkopen. We willen delen, maken, groeien, raken en ons verbinden met onze klanten. Soeteliefs-momentjes noemen we dat.

Voor ons zijn de mooie spontane gesprekken met bijvoorbeeld een trotse jonge moeders over de onzekerheden die het moederschap met zich meebrengt een Soeteliefs-moment. Het is die moeder begrijpen die met een opstandige puberdochter probeert te winkelen maar die niets lijkt aan te nemen.(maar wel van die vreemde winkelmevrouw waardoor ze samen tevreden de winkel verlaten;) Soeteliefs is creativiteit en betrokkenheid, zo willen we ondernemen en daarvoor willen U, onze klanten, op voorhand bedanken!

Natuurlijk ervaart u Soeteliefs het beste bij een bezoek aan onze winkel of via onze social media, maar ook van deze nieuwe webwinkel willen we een beleving maken. Wat houdt ons bezig en hoe groeien wij op zowel zakelijk als persoonlijk vlak. Lees het in onze blogs, volg ons op Facebook en instagram of kom langs in onze “echte” winkel in Rosmalen.

Cocon massagestudio

Ik ben Anita Diesveld, 47 jaar, getrouwd met Stephan en samen hebben we een dochter Eva. Van oudsher ben ik opgeleid tot verpleegkundige A(algemeen)+B (psychiatrie). Omdat ik het gevoel had dit beroep niet tot mijn 65 ste te blijven doen ben ik me gaan oriënteren “met in mijn achterhoofd” iets te gaan doen wat totaal niets met de zorg te maken had en te combineren was met mijn gezin. Zo ben ik eerst aan mijn persoonlijke ontwikkelingsreis begonnen. Zoals zovele op dit pad zijn me Reiki, Tarot,Voetreflexmassage, werken met Chakra’s, Ontspanningsmassages, Meditaties,Yoga enz. gepasseerd en heeft me in het “zijn” rijker gemaakt. Door al deze ervaringen ben ik gaan beseffen dat ieder mens uniek is, niet standaard.

Daardoor is de naam Cocon ontstaan. Iedereen heeft een coconnetje om zich heen, je huisje. Dat coconnetje heb je nodig om je veilig en geborgen te voelen en je af en toe in terug te trekken en soms breekt je cocon open en vlieg je uit om rijker en rijper weer veilig in je cocon terug te keren.

Pour Vous

Pour Vous

pour vous 12Cosmetica in de breedste zin van het woord. Dat is wat Pour Vous Rosmalen uit de Vreeburgpassage te bieden heeft.

 

Een uitgebreid assortiment aan huidverzorging, make-up en parfumerie waarin vele topmerken vertegenwoordigd zijn. Binnenkort gaan wij verbouwen, voor nog meer shopplezier! Er komt dan ook een schoonheidssalon waarin de schoonheidsspecialiste van jouw favoriete merk je huid weer laat stralen.

 

In ons team vinden wij vakkennis super belangrijk! Daarom zijn wij u graag van dienst met bijvoorbeeld een huidanalyse en bijbehorend huidadvies. Wij leggen ook graag uit welke noten er in je favoriete geur zitten en wat daarom nog meer goed bij je zal passen. En een nieuwe look? Onze visagistes laten je met plezier plaats nemen om je een kleuradvies te geven en de nieuwste producten bij je aan te brengen.

Dat gaan we ook doen tijdens deze beurs! pour vous

 

Visagiste Fay Schellekens en nagelstyliste Carry van der Doelen hebben er zin in! Zij gaan tijdens deze dag uw nagels lakken met de nieuwste kleuren van Opi en voorzien u van een mooie make-up. Kom bij ons uw inspiratie opdoen voor dit nieuwe jaar.

 

 

 

Gonnie Helfrich Fotografie

gonnie helfrich

Connection

Foto’s die je voelt..
Het is niet uit te leggen in woorden, maar je moet het ervaren.. De pure, echte beelden die je dan naderhand ontvangt zijn een tastbare herinnering van jezelf die je kan doorgeven, jouw verhaal, jouw connectie.

Het gaat er dan ook niet om hoe lang een moment duurt, maar hoe lang je ervan kan genieten.

Als een van de 17 gecertificeerd Moment Design Teachers wereldwijd kan ik mijn Skills zo gebruiken dat iedereen het fijn vind om op de foto te gaan. Je vergeet bijna dat ik er ben en het gaat echt om de connectie, echte emoties. De lach die de mensen om je heen kennen en niet de gemaakte versie. De sessie is een unieke beleving, met als resultaat een echte tastbare herinnering die je elke dag opnieuw kan beleven.

gonnie helfrich fotoGonnie maakte ook de foto’s voor onze website! Deze geweldige foto koesteren wij.

Gonnie is een geweldige fotografe. Neem eens een kijkje op haar website:

en ontdek zelf hoe waardevol foto’s kunnen zijn.

 

Schmink en Grime

schmink en grime

We helpen collega schminkers, grimeurs en Special Effects Makeup Artiesten graag om het beste uit zichzelf te halen door het geven van trainingen, cursussen, advies en producten van topkwaliteit. Je kunt bij ons terecht voor maatwerk trainingen en workshops maar bieden ook workshops aan op basis van open-inschrijving.

Verder hebben we een groot aantal artiesten in ons portfolio die graag meewerken aan het succesvol invullen van al je wensen op het gebied van schmink, grime en special effects. Of dit nu is voor een kinderfeestje, een babyshower of een gigantisch festival. We zorgen voor topkwaliteit. Team SchminkenGrime.nl

Linda Gloudemans begon eind 2013 SchminkenGrime.nl vanuit een passie voor het vak en voor de producten. Ondertussen is SchminkenGrime.nl uitgegroeid tot Nederlands grootste schmink en grimeer-winkel en ligt de volledige focus van het bedrijf op het ontwikkelen, helpen en ondersteunen van iedereen die zich met schmink of grimeerproducten bezig houd.

Zo hebben we 5 dagen in de week een blog met allerlei stap voor stap schminkvoorbeelden, een Special Effects Makeup Tutorial, online schminklessen, productreviews en allerlei andere leuke items. En natuurlijk blijven we telkens nieuwe en enerverende producten toevoegen aan onze winkel zodat iedereen makkelijk met de laatste technieken kan werken.