Als beginnend ondernemer, zie je soms door de bomen het bos niet meer. Daarom is het zo fijn dat er zakencoaches zijn, zoals Marieke Anthonisse uit Berlicum, oftewel: Zakenmam. 

Marieke houdt niet van bullshit, maar van doorpakken. Ze heeft een nuchtere blik en kan de hoofdzaken goed van de bijzaken scheiden. Sophie van Mama Doet maakte kennis met Marieke op het Zakenmam Event in november 2017. Elk jaar is er zo’n event, waarbij er altijd enorm veel te leren is. Daarnaast ga je met veel inspiratie naar huis. 

Ook Sophie raakte geïnspireerd door Marieke. Ten eerste kreeg ze enorm veel inzichten op het event. Ten tweede was ze zo onder de indruk van Marieke dat ze zich inschreef voor het Moeders met een Missie Jaarprogramma. 

Moeders met een Missie is mijn programma om jou te helpen jouw bedrijf stap voor stap te laten groeien”

Het fijne aan Marieke is dat ze kijkt naar jouw situatie. Wil jij vijf dagen knallen voor jouw bedrijf? Prima! Wil jij jouw bedrijf opbouwen in de uurtjes naast jouw vaste baan? Ook goed! Wil jij een fijne balans tussen het moederschap en jouw startende onderneming? Top! Als moeder snapt ze dat je al veel ballen in de lucht moet houden en dat je soms stap voor stap gaat en niet als een speer. 

Wil je meer weten over Marieke? Dat kan! Ze is namelijk partner bij Mama Doet. Klik hier om naar haar partnerpagina te gaan.