Adverteren

Wil jij met jouw bedrijf groeien? Minder moeite doen om meer mensen te bereiken? Een actie specifiek op één doelgroep uit laten gaan? Beter vindbaar zijn op internet? Adverteer dan bij Mama Doet!

 

Voordelen als partner van Mama Doet

  • Mama Doet is gespecialiseerd in moeders. Wij bieden een kant-en-klare doelgroep aan van vrouwen (ongeveer) tussen de 25 en 45 jaar die in verschillende fases van het moederschap zitten.
  • Deze vrouwen gunnen zichzelf een uitje, staan open voor nieuwe ideeën, praten over waar ze graag komen en geven elkaar tips.
  • Daarnaast is het bij Mama Doet ook mogelijk om op de Facebookpagina te adverteren. Gegarandeerd een bereik van meer dan 4000 moeders.
  • Ook bieden wij blogs, video’s en recensies aan van jouw product! Natuurlijk delen wij dat ook via onze Social Media kanalen.
  • En we houden ook gewoon van samenwerken. Dus heb jij een idee? Dan kunnen we – of onze partners – je altijd helpen. Dankzij ons netwerk hebben we genoeg kennis in huis van schrijven (van persberichten tot websites), fotograferen, marketing, administratie en adverteren.

 Wat is er mogelijk?

  • Een banner op onze website kost slechts €100 euro per jaar. Dat is nog geen 9 euro per maand! 
  • Natuurlijk is het ook mogelijk om de banner op onze homepagina te plaatsen. Dan zien onze bezoekers jouw banner meteen! Ook plaatsen we de banner dan op onze Facebookpagina. Ook hiervoor is veel investeren niet nodig, want voor tien euro per maand, kun je dit al bereiken.
  • Maar misschien wil je meer. Kies dan voor het Mama Doet Business Pakket. Daarvoor krijg je een banner op de homepage, een profielpagina op onze website, een recensie van een bepaald product of dienst én kun je kiezen voor het organiseren van een event met ons of en maken van een promotieproduct, zoals een video, persbericht of blog. Hiermee investeer je niet alleen in jouw bedrijf maar ook in jezelf! Hiervoor gaan we het liefst met je rondom de tafel om onze diensten en jouw producten perfect op elkaar af te stemmen!
  • Tot slot kun je ook jouw hele Social Media aan ons uitbesteden. Want een zelfstandig ondernemer heeft al genoeg aan haar hoofd. Je krijgt er vrijheid voor terug! Uren die je kunt besteden aan werken in je bedrijf in plaats van aan je bedrijf. Sophie Fleur van Mama Doet biedt diverse pakketten aan waarin zij schrijft voor jouw bedrijf. Ben je geïnteresseerd? Schrijf je dan in voor de gratis Facebookscan en maak een afspraak! 

Meer informatie

Wil je liever eerst even in gesprek? Neem dan contact op met Sophie Fleur Verbiesen via info@mamadoet.nl of vul het onderstaande formulier in. Bellen kan ook op 073 – 822 0042 (van maandag tot en met donderdag van 9.00 uur tot 13.00 uur) of via Whatsapp op 06 – 543 012 04.