Ontwikkel jezelf als

zakenvrouw

Ontwikkel jezelf als

zakenvrouw

Mama Doet Zaken richt zich op vrouwen die zich willen ontwikkelen als ondernemer. Dit is een onderdeel van Mama Doet waarin Sophie Fleur veel gaat investeren de komende tijd. Moeders (en vrouwen) die een eigen bedrijf hebben, kunnen alle steun gebruiken. Dat heeft Sophie Fleur ook zelf mogen ervaren. Daarom is het echt haar missie om ondernemende moeders te ondersteunen en vooruit te helpen. Dit doet ze door het aanbieden van workshops op het gebied van schrijven voor jouw bedrijf, maar ook door het organiseren van netwerkochtenden, schrijfdagen en flexplekken.

Ook biedt Sophie Fleur 1-op-1 coaching aan. In de toekomst zullen de plekken hieronder door meer kanjers worden bezet. Kanjers die in hun eigen vakgebied zo kundig zijn dat ze jou als ondernemer verder kunnen helpen. Ben jij zelf zo’n kanjer? Neem dan contact op met Sophie Fleur via info@mamadoet.nl voor een vrijblijvend gesprek. 

Investeer in jezelf

workshops & coaching

Sophie Fleur Verbiesen

Sophie Fleur Verbiesen

Schrijfcoach

Lonneke Wingerder

Lonneke Wingerder

Life en Family Coach

Ester Verheijden

Ester Verheijden

Studio Mengelmoes

Marieke Anthonisse

Marieke Anthonisse

Zakenmam

flexplek in een creatieve omgeving

Wil jij ook achter jouw keukentafel vandaan en werken op een kantoor zonder enige afleiding? Dat kan bij Mama Doet! We hebben een speciale ruimte waar je in alle stilte kunt werken.