Mom’s First Aid Event

Meer tijd voor jezelf, kinderen die doen wat je vraagt én een opgeruimd huis?

Klinkt dat je als muziek in de oren? Kom dan naar het Mom’s First Aid Event.

ZATERDAG 28 SEPTEMBER 2019 – 09.00- 16.00 UUR – PERRON-3 – ROSMALEN

Heb jij het wel eens helemaal gehad?

 • Vraag je je af of je de enige moeder bent bij wie het soms helemaal verkeerd loopt?
 • Denk je dat je de enige bent waarvan haar kinderen niet luisteren?
 • Heb je het gevoel dat je thuis wordt tegengewerkt?
 • Voel je je vaak in drieën gespleten: één derde werknemer, één derde moeder en één derde vriendin/partner?
 • Zou je graag eens de rust willen vinden om even niks te doen?
 • Is je eerste levensbehoefte slaap?
 • Wil je graag dat er minder aan je getrokken wordt

Herken jij jezelf in bovenstaande punten? Dan is het Mom’s First Aid Event echt iets voor jou!

Het Mom’s First Aid Event is geschikt voor iedere moeder die meer tijd voor zichzelf wil, meer rust in haar hoofd wil, meer ruimte in haar huis wil en vooral ook kinderen wil die luisteren/eten/slapen op momenten dat het moet.

Wij, Joyce, Lonneke en Sophie, hebben zelf ook kinderen. Wij weten als geen ander hoe leuk, maar vooral ook hoe zwaar het soms kan zijn. Naast het moederschap hebben wij via onze studies heel veel kennis opgedaan, ruime werkervaringen en deze vervolgens o.a. kunnen toepassen op de thuissituatie. Zodat wij nu wel meer tijd voor onszelf hebben, een opgeruimder huis (behalve Sophie dan), kinderen die lekker in hun vel zitten en ook nog eten, luisteren en slapen als wij dat willen (behalve Sophie dan, maar dat komt goed uit! Lees verder waarom!)

Mom's First Aid Event

Ontdek in 1 dag hoe je direct meer rust, structuur en geluk thuis kunt krijgen!

Wat krijg je tijdens het Mom’s First Aid event?

 • Maar liefst vier workshops ter waarde van €150,00!
 • Inzicht in hoe jij je tijd verdeelt en hoe je door eenvoudige aanpassingen meer rust in huis kunt krijgen én meer tijd overhoudt voor jouw relatie.
 • Praktische opvoedtips & tools die je direct toe kan passen om de (dagelijkse) opvoedstruggles met je kind zelf aan te pakken en op te lossen. Met als resultaat:

★ Rust binnen je gezin
 Je kind werkt mee
★ Je hoeft niet meer boos te worden
★ Je vervalt niet steeds in eindeloze discussies

 • Je leert hoe je op een gemakkelijke en schuldgevoelvrije manier tijd voor jezelf kunt creëren.
 • Je wordt ontvangen met heerlijke thee en koffie
 • Je krijgt een geweldige lunch
 • Een dag vol humor, adviezen en concrete tips die je thuis meteen toe kunt passen
 • Een goodiebag met een waarde van meer dan 50 euro!
 • Een Feelgood Markt met allerlei leuke kraampjes om ook gezellig te kunnen shoppen!
 • Een afsluitend drankje (of borrel!) naar keuze

Dit hele programma, dat inclusief lunch, een waarde heeft van 210 euro, bieden wij jou aan voor slechts 89 euro. En dat voor een hele dag kennis, kunde en vooral ook veel plezier en herkenbaarheid.

Lonneke Wingender, Life & Familycoach

Vijftien jaar geleden koos Lonneke voor zichzelf. Voor de droom die ze altijd had gehad. Ze zegde haar baan op en sprong als startende ondernemer in het diepe. Het gezin en alle aspecten die daarmee te maken hebben, boeit haar enorm. Maar ook dat de voorwaarden goed zijn. Ze werkte jaren als organizer en is nog steeds van mening dat orde en time-management onmisbaar zijn voor moeders. Tijd voor jezelf is te managen.

Daarnaast coacht Lonneke gezinnen. Omdat de basis van een gezin bestaat uit de relatie tussen de ouders, coacht ze vooral  partners. Ook als dit een samengestelde gezin betreft. Of als er een zorgenkind is dat veel vraagt van alle gezinsleden. biedt ze ondersteuning. Het gezin moet nu eenmaal gemanaged worden. Maar hoe doe je dat als je werkt, kinderen hebt, een relatie in stand wilt houden en ook nog tijd voor jezelf nodig hebt? Op al die vragen biedt Lonneke het antwoord!

 

Joyce Vlamings, Pedagoog

Dit is Joyce van Joyeux Opvoedadvies. Joyce is opgeleid als pedagoog, met als specialisatie de opvoedadvisering. Maar liefst 21 jaar was ze werkzaam binnen de kinderopvang. Toen was het tijd om haar eigen hart te volgen en startte ze met Joyeux om ouders te ondersteunen bij de opvoeding van hun kind(eren).

Joyce is ook bekend van haar workshops, zoals slaapproblemen bij kinderen, kinderen die niet willen eten of willen luisteren. Ze weet hoe het is om strijd te hebben met je kind, maar ze weet ook hoe veel rust het geeft als dat niet meer nodig is. (En na deze dag hoef jij ook geen strijd meer aan te gaan met je kind, omdat je kind dan gewoon meewerkt!)

Joyce is tevens nuchter, to the point en heel grappig. Joyce maakt het niet moeilijker dan het al is. En daarmee heeft ze al vele gezinnen geholpen.

Sophie Fleur Verbiesen, journalist, docent en oprichter Mama Doet

Ja, ze is óók docent geschiedenis, maar daar houdt haar pedagogische kennis ook op. Eerlijk gezegd, vindt ze kinderen ook pas echt leuk worden als ze kunnen praten. Bij Sophie is het chaos. Ze schreef daar in alle eerlijkheid het theaterstuk Het is Maar een Fase over, dat door drie professionele actrices werd opgevoerd in een theatertour door Zuid-Oost Brabant. Het ging over de valkuilen, spanningen, verwachtingen van het moederschap bij een zwangere vrouw, een moeder van drie kinderen en een oma. In alle eerlijkheid kwam alles voorbij: aarzelingen over het moederschap, het geleefd worden in een jong gezin, voor het eerst oma worden, postnatale gevoelens. En dus viel er ook heel veel te lachen! Daarnaast gaf Sophie Fleur het gelijknamige boek uit met een verzameling columns over het gezin.

Als je denkt dat het bij jou thuis erg is, werp dan één blik op Sophie en je weet: het kan erger. Daarom richtte ze ook in 2016 de stichting Mama Doet op. Enerzijds om moeders bij elkaar te brengen, zodat ze hun verhalen kwijt konden, anderzijds om moeders ook tijd voor zichzelf te bieden met het geven van leuke workshops.

Sophie heeft drie dochters in de leeftijd 5, 6 en 9. Ja, dat vindt ze zelf soms ook wel een beetje te veel van het goede, vooral omdat de jongste meer grijze haren oplevert dan de andere twee bij elkaar.

Sophie biedt humor, eerlijkheid en kennis van zaken. En is eigenlijk onmisbaar op een dag vol workshops!

Wil jij de regie terug over jouw leven? Kom dan naar dit event!

Want jij staat op deze dag centraal. Jij wordt in de watten gelegd. Jij krijgt op deze dag op een prettige, no-nonsense en vooral eerlijke manier te horen dat je echt niet de enige bent.

Een hele dag! Dat is wel veel! Maar:

 • Het is ook een dag waarin je even alles op een rijtje kunt zetten
 • Een dag waarin je tips krijgt voor meerdere jaren
 • Je vol energie weer naar huis gaat
 • Je alles even los mag laten
 • Je een heerlijke, volle en vooral nuttige goodiebag krijgt
 • Kunt ontspannen
 • En heel hard mag lachen!

IK KIES VOOR MEZELF EN DOE MEE!

Waarom bieden wij een programma van ruim 200 euro aan voor slechts 89 euro?

Omdat wij weten hoe het is. Omdat het onze missie is om moeders te ondersteunen.

Omdat wij weten dat jij het waard bent.

En omdat je wel een super leuke, leerzame, gezellige en hilarische dag verdiend hebt!

Joyce, Lonneke en Sophie Fleur zijn eerlijk over het moederschap. Eerlijk over de leuke, maar ook zeker over de minder leuke kanten. Ze zijn zelf ook moeder. En dat gaat niet altijd van een leien dakje. En ze weten: als je niet goed voor jezelf zorgt, als je je wegcijfert, dan houdt dat een keer op. Dus is deze dag speciaal voor jou!

Programma

9.00 uur: Inloop

9.30: Opening

9.45 uur: De Ochtendspits en hoe je die zonder stress doorkomt.

10.45 uur: Time-Management voor moeders.

11.45 uur: Het is maar een Fase, intermezzo

12.00 – 13.30 uur: lunch & feelgoodmarkt

13.30 uur: Lunchdiptip

13.45 uur: Van Sexy naar Snot – hoe je als ouders ook nog partners blijft

14.45 uur: Waarom luisteren kinderen niet?

15.30: Het is maar een Fase, intermezzo

15.45: Laatste vragenronde en afsluiting

16.00 uur: Drankje van ons!

Ouders over Lonneke: 

“Ik vond vooral de oefening met het indelen van je week een eye opener. Je ziet in één oogopslag hoeveel tijd je eigenlijk kwijt bent in de week met allerlei zaken. Ook zaken die je wel doet, maar helemaal vergeet te benoemen. Heel goed om te zien!”

“Lonneke zei: “Rommel in je huis, is rommel in je hoofd!”  Ik geloof nu dat dat echt waar is!

Ouders over Joyce:

“Onze dreumes van 2 sliep al een hele tijd heerlijk tussen papa en mama. Slapen deed hij dus goed maar niet in zijn eigen bedje. Joyce heeft ons hierbij geholpen zodat wij hem weer in zijn eigen bed hebben leren slapen. Het waren een paar pittige dagen maar het was het waard! Bedankt Joyce!”

“Meegedaan met de workshop Opvoedvalkuilen omdat mijn zoontje van 4,5 veel en snel boos is. Ontzettend leuk en informatieve avond waarbij ik veel praktische en bruikbare tips heb gekregen!”

Over de theatershow Het is maar een Fase van Sophie Fleur

“Het was fantastisch! Feest der herkenning! Heb tranen gelachen, thanks!”

“Ik ben naar de show geweest met mijn dochter, die zwanger is. Het was geweldig, heel herkenbaar ook voor mij als oma. We hebben gelachen, maar ook gehuild omdat jullie ons hebben geraakt. Maar dat was mooi, heel mooi. Dank je wel!”