Partner worden

Wil jij gebruikmaken van het netwerk van Mama Doet? Kom dan bij onze club! Op Social Media bereiken we wekelijks meer dan 6.000 mensen. Door samenwerkingen met andere aanbieders verschijnen onze workshops online in het hele gebied rondom Den Bosch, Oss, tot aan Boxtel en Best aan toe. Bij Mama Doet kun je partner worden en op die manier profiteren van ons netwerk.

 

Wat doen wij voor jou?

  • Wij promoten de workshops op onze Facebookpagina en onze website
  • Wij regelen de betaling en de bevestigingsbrief richting de deelnemers.
  • Je krijgt een profielpagina op Mamadoet.nl, waarbij je foto’s kunt plaatsen en tekst (eigenlijk een soort homepage op onze website), waar bezoekers op terechtkomen als ze je workshop bekijken. En vanuit daar link je door naar je eigen website.

Waarom doen wij dat? Onze droom is een netwerk van workshops in de regio. Dat alles in één oogopslag te zien is. En dat doen we dus op deze manier! 

Wat kost het jou? Een partnerpagina moet je zien als een advertentie. Voor 99,99 euro per jaar kun je jezelf profileren op onze website. Daarvoor plaatsen we ook berichten op Social Media over jou en jouw bedrijf. Wil je ook een workshop bij geven bij Mama Doet, dan gaan we het liefste van tevoren even rond de tafel zitten om te kijken of wij jou kunnen bieden wat we beloven. 

Meer informatie

Wil jij weten wat we voor elkaar kunnen betekenen? En wat het jou kost? Neem dan contact op met Sophie Fleur Verbiesen via info@mamadoet.nl of vul het onderstaande formulier in. Bellen kan ook op 073 – 822 0042 (van maandag tot en met donderdag van 9.00 uur tot 13.00 uur) of via Whatsapp op 06 – 543 012 04. We zijn overigens het liefste transparant in onze prijzen, maar omdat elke workshop weer anders is, kunnen we dat hier niet zo neerzetten.