Sophie Fleur Verbiesen

Sophie Fleur Tekst en Media

Sophie Fleur Verbiesen is de drijvende kracht achter Mama Doet Zaken. Als afgestudeerd journalist werkte ze tientallen jaren voor diverse media. Zo schreef ze voor tijdschriften als Ouders van Nu, Hitkrant en het Rabobank Ledenmagazine. Daarnaast maakte ze radioprogramma’s bij de lokale omroep, schreef ze voor lokale weekbladen en blogde ze voor Viva Mama. Op commercieel gebied schreef ze teksten voor websites en bedrijven. Op dit moment is ze werkzaam als freelancer voor het Brabants Dagblad, het Beleef Rosmalen Magazine, werkt ze als redactrice voor De Rosbode en verzorgt ze de Social Media voor diverse bedrijven.

Sophie Fleur houdt van schrijven. Sterker nog: ze kan geen dag zonder. En omdat zij er zo veel plezier uit haalt, omdat ze weet wat een goede tekst op kan leveren, wil ze nu haar kennis delen. Alles begint namelijk met schrijven. Goede content op Facebook of andere Social Media, maar ook een goede Over Mij-pagina op een website, het maken van een nieuwsbrief of een online leerprogramma: het werkt allemaal het beste als de klant op de juiste manier wordt aangesproken. En Sophie Fleur kan jou dat leren. Sterker nog: het is haar missie jou dit te leren, omdat zij gelooft dat iedereen haar stem kan vinden om haar verhaal te vertellen.

Sophie Fleur gelooft daarnaast sterk in samenwerken. In krachten bundelen. Daarom is ze bij Mama Doet Zaken ook begonnen met flexplekken. Ze geloof in de energie van vrouwelijke ondernemers en het is haar droom om een groot platform te hebben waar zzp’ers vragen kunnen delen, om advies kunnen vragen én waar ze ook andere ondernemers kunnen helpen met hun kennis en talenten. Sophie Fleur wil dat iedere ondernemer het zichzelf waard vindt om voor zichzelf te gaan staan en dat doet ze met Mama Doet Zaken.

Wil je meer weten over Sophie Fleur? Kijk dan op www.sophiefleur.nl.