16/1 Schrijf voor jouw Bedrijf

25,00

Zie jij ook al die berichten voorbij komen? Hoe je goede content maakt voor op Social Media? Dat je zichtbaar moet zijn, blogs moet schrijven? En dat je denkt: hoe dan?

Bij Sophie’s Schrijfschool, onderdeel van Mama Doet, beginnen we bij de basis. Dus hoe schrijf je goede teksten? Hoe schrijf je nu een goede tekst voor jouw Homepage, of Over Mij-pagina? En voor wie schrijf je eigenlijk?
Bij de workshop Schrijf voor jouw Bedrijf starten we aan het begin. Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Wat is jouw missie en hoe zet je die op papier? Waarom moet je nooit met bullshit aankomen, maar juist met jouw persoonlijke verhaal? En waarom zitten er nu juist mensen te springen om jouw verhaal?

Na deze avond ben jij in staat om jouw Social Media te onderhouden én zelf te gaan experimenteren. De basis heb je in ieder geval.

Wil jij in 2019: 

  • schrijven voor jouw ideale klant?
  • begrijpen hoe storytelling werkt?
  • de belangrijkste pagina (de Over Mij-pagina) perfectioneren?
  • Klaar zijn met bullshitteksten?
  • weten wat jou uniek maakt en daarover schrijven?
  • leren zien waar jouw onderwerpen liggen voor blogs?
  • samen met andere vrouwen werken aan jouw bedrijf?

Dan is deze workshop de plek to be! Schrijf voor jouw Bedrijf is de eerste workshop in een reeks. Stap voor stap gaan we jouw talenten in zetten om baas in schrijven te worden. Zodat ook jij de juiste klanten aantrekt, gaat groeien in jouw bedrijf en je meer zelfvertrouwen krijgt op het gebied van schrijven.

Ook volgt er in 2019 een online training, waarin alle mogelijke teksten behandeld worden met online tutorials, een werkboek en heel veel uitleg!

De inhoud van jouw website, van jouw Social Media begint met goed schrijven. En daar gaan we in deze workshop mee starten.


Sophie Fleur Verbiesen - Sophie's Schrijfschool

Deze workshop wordt gegeven door Sophie Fleur Verbiesen

 


Start
Woensdag 16 januari 2019 van 20:00 – 22:00 uur

Locatie
Westeind 5a, Rosmalen

Kosten
€ 25,00

 

12 op voorraad