Social Media Ochtenden

Wil jij op vaste momenten werken aan jouw content voor op Facebook, Instagram en andere Social Media? Wil jij een stok achter de deur om het ook écht te doen? Dan kun je je inschrijven op de Social Media Werkochtenden bij Mama Doet Zaken. Iedere maand zijn er vaste momenten waarin je kunt komen om te werken aan je contentkalender, het maken en bewerken van berichten én om met andere vrouwen in het netwerk te werken aan jouw Social Media. 

Deze ochtenden kosten slechts 11 euro voor twee uur en als je een strippenkaart aanschaft voor tien ochtenden, betaal je 100 euro. Bovendien krijg je bij het aanschaffen van een strippenkaart een half uur 1-op-1-begeleiding van Sophie cadeau. 

De data zijn zichtbaar bij onze Workshops. Je kunt daar selecteren op Ondernemen. Vind je één keer per maand niet genoeg? Neem dan contact op met Sophie. 

Flexplek

Wil jij ook achter jouw keukentafel vandaan en werken op een kantoor zonder enige afleiding? Dat kan bij Mama Doet! We hebben een speciale ruimte waar je in alle stilte kunt werken. Daarvoor betaal je 15 euro per dagdeel van 3 uur. Ben je hierin geïnteresseerd dan kun je het contactformulier invullen. Je kunt hier natuurlijk ook een strippenkaart voor aanschaffen van tien keer: 135 euro

NB Op dit moment hebben we nog niet veel aanvragen, dus kunnen we ook nog geen vaste dagen aanbieden. 

Workshops

Iedere maand worden er bij Mama Doet Zaken diverse workshops gehouden die jou kunnen helpen jouw bedrijf te laten groeien. Voorbeelden van deze workshops zijn: 

* Werken aan LinkedIn met jouw bedrijf

* Maak een goede Over Mij Pagina

* Schrijf voor Jouw Bedrijf

* Time-Management voor ondernemers

Heb je zelf een workshop aan te bieden die ondernemers verder kan helpen? Dan horen we dat graag!

 

Meer informatie

Wil je liever eerst even in gesprek? Neem dan contact op met Sophie Fleur Verbiesen via info@mamadoet.nl of vul het onderstaande formulier in. Bellen kan ook op 073 – 822 0042 (van maandag tot en met donderdag van 9.00 uur tot 13.00 uur) of via Whatsapp op 06 – 543 012 04.